Jos joku jo ehti pähkäilemään, että miten pariin glittermunaan saa uppoamaan rapiat 65 euroa, niin tässä olisi lisää askarteluja. Ei parhaat mahdolliset kuvat, mutta eiköhän niistä näe mitä ollaan väkerretty. Toisessa on pohjana semmoinen kaupan "puukranssi" ja toisessa "styrox-rinkula".

IMG_5775-normal.jpg

 

IMG_5779-normal.jpg

Tuli niistä varsin hienot, vaikka hinta hieman kirpaisikin. Valmistusvaiheessa kuumaliimapyssy pääsi myös hieman kirpaisemaan, paras tapa painaa höyhenet kiinni on tietysti paljain sormin ja samalla valutella liimaa toiselle kädelle....No, nyt ne on tehty.

Siippa vielä eilen kruunasi koristelu-kokonaisuuden tuomalla kaupasta keltaisen tulilatvan somassa kanaruukussa. Seniori ihan itse sen lillukan mainoksesta valitsi ja oli varsin tyytyväinen valintaansa, kunnes iltapalapöydässä teki järkyttävän havainnon: "Iskä, sä toit meille KUKON, tällä on nää heltat tässä!". Iskä sitten selitti vankalla farmitaustallaan, että "kyllä kanoillakin on noi killukkeet tossa leuan alla, se on ihan lajikohtaista, joillakin on isommat ja joillain pienemmät, kyllä se silti kana on." Seniori ihme kyllä tyytyi tähän ja taputteli poika-kanaansa tyytyväisen näköisenä.

Kana-kukko hankittuna ja munat maalattuna ja glitteröitynä onkin jo hyvä toivotella kaikille oikein mukavaa pääsiäistä!