Kun alussa lupailin kertoilla myös painorintaman kuulumisia, niin tässä niitä tulisi.

Pitkällisen mässyputken jälkeen ruokavalio on taas asettunut kohdilleen ja säännöllinen raahautuminen kuntosalillekin jatkuu. Päivä siis käynnistyi pirteästi pyöräilyllä ja pilateksella. Pilates on aina aikaisemmin ollut ihan ehdoton inhokki, mutta nyt näemmä pyörii semmoinen ohjelma, jonka asentoihin munkin makkarat mukautuu, ilman että happi loppuu samantien. Joskus aikaisemmin heitin hanskat tiskiin parin kerran jälkeen, koska minusta oli äärettömän epämukavaa ja vaikeaa hengitellä ja rentoutua jossain ihme myttymykkyrässä rinnat naamalle liiskattuina.

Ravinto-oppikin on kohdallaan, sillä tämänpäiväinen lounas oli taas varsinainen elämys, wok-vihanneksia ja kanaa. Ei se ruoka sinänsä, mutta olen sitä koettanut mm. Jutan ohjeidenkin mukaan termogeenisesti maustaa...Ranneliikkeet ei vaan ole vielä hallussa tuon isännän Löyly-nimisen chilikastikepullon kanssa, kun aina lorahtaa liikaa. Mutta tämä löysä ranne onkin kenties hyvä apu painonhallintaan:

A) Et takuulla syö liikaa, koska jo muutaman haarukallisen jälkeen polttelee varsin mukavasti ja muutaman tunnin jälkeen vessassakin polttelee mukavasti.

B) Vedenjuonti, joka on painon pudotuksessa ja hallinnassa tärkeää, pysyy taatusti hyvällä tasolla. Jo yhdellä aterialla tulet helposti juoneeksi 2-3 litraa vettä!

C) Chilillä (ja sillä tolkuttomalla vesimäärällä) on varsin vilkas vaikutus aineenvaihduntaan....

D) Tuiman aterian jälkeen on helppo läksiä kauppaan, kun ei tee mieli ostaa karkkeja tai muitakaan mässyjä, koska ei tee mieli syödä _mitään_.

Joten ostoksille mars! Seuraavalla kerralla luvassa kenties jonkinnäköisiä käsityökuvia ja -päivityksiä.

 

P.S. Tällaiset tarttui mukaan...olin kerrankin kiva äiti...

 

IMG_5844-normal.jpg

IMG_5846-normal.jpg