Kuten edellisellä kerralla menin lupaamaan, pitäisi nyt päivitellä jotain noista neulomuksista...Koska ne eivät ole itsestään valmistuneet laatikoissaan, päätin kuvata ne sitten työvaiheessa...jos vaikka lupaan seuraavat kuvat sitten kun ovat viimeisteltyjä.

Tässä vaiheessa joudun toteamaan, että arkistojen kätköistä ei löytynyt kuvaa punaisesta linnusta, joten alla kuva vaiheessa olevasta pommi-linnusta, jota tuleva omistaja jo varmaan odottelee....

IMG_5856-normal.jpg

Silmät puuttuu, mutta tuo huovan leikkaaminen ja liimaaminen on niiiiin työlästä puuhaa, näemmä...Lankana tässä ihan "tavis" seiska-veikkaa.

Seuraavana Seniorin kesähuivi, joka on päättelemättä ja hapsuttamatta. Lankana Novitan Puro Batik.

IMG_5873-normal.jpg


Sitten SE iltalaukku/pussukka, siitä olisi tekeillä seuraavannäköinen versio. En ole tähän oikein tyytyväinen, joten taidan tekaista toisen hieman eri tekniikalla. Lankana Vikingin Embla paillette ja Marks&Kattensin Bianca.

IMG_5860-normal.jpg

IMG_5859-normal.jpg


Ja viimeisenä jotain valmista, oma tunikani johon kuuluu myös myssy ja "huivi". Ehdin jo muutaman kerran pitääkin ja on mukava päällä, hieman on lämmin kesää ajatellen, mutta syksyllä kaivan taas kaapista. Lankana Novitan Tempo.

IMG_5850-normal.jpg


Tekele-osastolla odottelee virkkaamistaan raidallinen kesätunika, mutta edistyy vähän hitaanlaisesti, koska tyylilleni uskollisena puran kaikki työni aina vähintään puolivälissä, kun jokin ei miellytä tai kun jälleen kerran on matkan varrelle sattunut joku "pikku" moka. Että käsitöiden tekeminenkö muka terapeuttista ja rentouttavaa... Toi ylläoleva  Tempo-tunikakin on kudottu noin 2,5 kertaa  jos kaikki puretut kerroksetkin lasketaan. Sanoisin pikemminkin että työ tekijäänsä opettaa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, ainakin tämän aiheen parissa, muiden aiheiden parissa päivityksiä luvassa piakkoin.