No niin, päivityksiä liikunta- ynnä muilta rintamilta. Makuukammarin puolelle ei kuitenkaan olla menossa, vaikka joku niinkin voisi otsikosta kuvitella (pervot).

Potenssin kohdalla kyseessä on jälleen kerran joku helkutin roskapostiaalto, jonka kohteeksi luukun osoitteeni on jälleen joutunut. Oikeesti nämä perkuleen lotto-, arvonta-, olet jo voittanut-viestit saavat alkunsa siitä kun erehdyt osallistumaan johonkin nettikilpailuihin tai annat muuten osoitteesi vaikka pyhästi luvataan että ei käytetä eikä luovuteta... No, en minä itsekään sitä ole millekään ryssien potenssiputiikille antanut, mutta ahkerasti jaksavat 8-10 kertaa päivässä kysellä haluanko yllättää vaimoni illalla. Tai sitten Veli Venäläinen tietää minusta jotain mitä en itsekään tiedä... Jokatapauksessa, hemmetin ärsyttävää.

Steppi taas kuuluu sinne liikuntapuolelle. Erehdyin alkuviikosta tekemään sen virheen, että menin taas poistumaan mukavuusalueeltani ja otin ennen "persreenejä" (tunnetaan myös nimellä Elixian Bootylicious) cardio step-tunnille kortin. Se oli ISO virhe. Steppilauta on edelleen, 20 vuoden tauonkin jälkeen, syvältä. Väittävät että asenne ratkaisee ja vaikka nyt menin ihan vapaaehtoisesti sen laudan päälle 45 minuutiksi pompottamaan, niin ei ole minun juttuni. Asennevammaisuuteni tiettyjä liikuntalajeja kohtaan siis jatkuu.

Pilateskin oli vähän aikaa tauolla, koska onnistuin venäyttämään selkäni pilatestunnilla. Taitaa olla totta se että urheilija ei tervettä päivää näe, vai miten se meni. Noh, selkä kuitenkin parani viikossa, mutta tuon viikon aikana olivat tarpeen alkuvuodesta kehittämäni vessatekniikat. Näistä tekniikoista kiitos personal trainerilleni Villelle, jonka treenien jälkeen reidet ja persus oli niin kipeet pari päivää, että ei pystynyt normisti edes pytylle istumaan, saati siittä nousemaan. Mietin jo tuolloin, että tarttisko pyytää siippaa asentaan invakahvat vessan seinään, tai edes ne "kaiteet" siihen pytyn molemmin puolin. Olisivat olleet tarpeen tuon selänkin kanssa.

Selkä kuitenkin parani ja pilateskin on taas mukavata. Tänään kuitenkin tiedossa cardiota ilman sitä s-tanan lautaa, päälle fitballia ja vielä venyttelyt. Jos vaikka juhannukseksi asetettu - 5 kilon tavoite tulisi täyteen ahkeralla jumpalla, karkithan multa on jo viety... Täytyy sanoa että oli kyllä rohkea veto mieheltä joka meillä asuu asettua mun ja mun karkkien väliin. Siinä voi käydä kehnosti!!!!

Mutta nyt pakkaamaan hikipyyhettä ynnä muuta salikassiin ja ei muuta kun reipasta ja aurinkoista päivää vähäiselle, mutta sitäkin uskollisemmalle, lukijakunnalleni.