Pääsiäinen tekee taas tuloaan. Hetken ehdin jo iloita lomasta ja sukulaisten luona käynnistä, kunnes...maanantain ja tiistain välisenä yönä heräsimme kaikki siihen kun juniori kirkuu ja potkii seinää. Olihan se aika villi kokemus nostaa syliin oma lapsi, joka tuijottaa sinua suoraan silmiin kuitenkaan näkemättä mitään, kirkuu, tärisee ja pikku sydän hakkaa tuhatta ja sataa. 38,5 asteen kuumehan sieltä sitten taustalta löytyi. Loppuyö menikin sohvalla pojan kanssa köllötellessä, selkä kiitti aamulla.

Niin, se aamu. Seniori teki kerrankin reippaasti lähtöä eskariin, kunnes äitinsä, eli minä, pilasin jälleen kaiken lykkäämällä kuumemittarin kainaloon limaisen köhän kannustamana. Kuumettahan sieltäkin löytyi, tosin maltilliset 37,4 raatia. Tästä alkoi aikaistettu pääsiäisloma, joka riemunkiljahdusten sijaan olikin nyyhkimistä kun "multa jää nyt kaikki pääsiäisaskartelut tekemättä".

Aikani tätä marinaa (lue koko päivän) kuunneltuani ja isännän kotiuduttua töistä, torppasin tyttärelle panadolit naamaan ja raahasin lähimpään Tiimariin ostamaan askartelutarpeensa. Kori täyttyi kaikenlaisesta "kivasta" ja kassalla olikin sitten äidin kauhukohtauksen vuoro. Hitsit se askartelusälä maksoi 65 euroa ja rapiat päälle!!!

Tästä, ja kaikesta muusta äiti osta tää- ja äiti sä et koskaan osta mulle mitään-mankumisesta, hermostuneena saavuimme kotiin, missä tuo ah, niin armas siippa vielä alkoi pöyristelemään kuitin loppusummaa. Tässä kohtaa keitti ja pahasti ja murahdin, että jos et halua munias grillitikun päähän ja päälle liimaa ja glitteriä, pistät sen suus nyt kii. Siippa katsoi parhaaksi tukkia suunsa ja avustaa glittermunien valmistuksessa, tosin siis vain styrox-munien...

Ja tällaisia niistä tuli

IMG_5769-normal.jpg

 

Ja lisää "kivoja" askarteluja tulossa, kunhan ehditään paskarrella...