Päivitetääs jotain taas tännekin, ennenkuin painuu unholaan koko blogi. Aloin tässä miettimään, että pitäisikö päivittää blogin nimeäkin, koska siirryn tänä syksynä aika vahvasti tuonne opintopuolelle, onni potkaisi ja pääsin yliopistoon lukemaan historiaa...ei sitä tässä kovin montaa vuotta vielä ole tullut harrastettuakaan. No, intoo piukassa olisin mennyt jo kuluneella viikolla ilmoittautumaan, kunnes jostain lapusta tulin lukeneeksi että vasta 24.7. lähtien aktuaarinkansliaan. No, ainakin on laput täytetty ja maksut maksettuna.

Onkin jännää sekä äiteellä että tyttärellä, kun molemmilla alkaa koulu. Juniorillekin tuli sitten haettua päivähoitopaikkaa, jos sais pari sopimuspäivää per viikko, niin vois arki rullata vähän kevyemmin. Saisi junnukin niitä kaivattuja kavereita ja ehkäpä se ryhmääntyminen kävisi hieman helpommin kuin seniorilla, jolla meni hetki eskarisyksynä että pääsi "sisälle" ryhmään. Toki luulen, että seniorilla odotukset taisi olla suuret, koska hän viime syksynä ekan päivän jälkeen nyyhki että ei ole kavereita. Siinä sitten selittämään, että ehkä ihan yhden päivän jälkeen ei voi olla isoo kaveripossee vielä plakkarissa...

Hetken tässä tuumailtuani päätän blogin nimiasian antaa olla, koska itseni tuntien tämä sama kotona-töissä-koulussa-ralli jatkaa kuitenkin pyörimistään, joten antaa mennä kun on alamäki, tai jotain.

Tuli muuten rippijuhlatkin tuossa juhlittua menneenä viikonloppuna ja mukavaa oli, ajattelin muutaman kakku- ja kuppikakkukuvan liittää tähänkin ihaltavaksi:

kakut%20001-normal.jpg

 

kakut%20006-normal.jpg

 

kakut%20009-normal.jpg

kakut%20010-normal.jpg

Ei taas ihan parhaat mahdolliset kuvat, mutta ehkäpä noista nyt näkee että mitä on ihan omin pikkukätösin tullut askarreltua. Kuppikakut mallia kuningatar-valkosuklaa ja kakkujen välissä mansikoita ja valkosuklaamoussea. Ja hyvää oli vaikka ite sanonkin.

Tähän lopuksi voin vielä lämpimästi suositella Tampereella Hämeenpuistossa olevaa Kakkuateljee-liikettä, josta saa hyviä tarvikkeita ja erinomaisia neuvoja kakkujen ynnä muiden leivonnaisten valmistukseen. Liikkeessä kannattaa poiketa "ihan vaan" kahveellakin, sieltä nimittäin saa todella ihania heidän itseleipomia kuppikakkuja.

Nyt pitänee alkaa pohtimaan mitä vaatekaapista vetäis päälle kun olkkarissakin tapellaan jo siihen malliin, että tarvitaan erotuomaria jotta saadaan puettua ja läksittyä kaverisynttäreille...perkuleen pikku-legotkin ovat taas vallanneet (mun) olkkarin....